Učenik SŠC "Istočna Ilidža" Filip Lalović pobjednik onlajn Republičkog takmičenja iz fizike

31.05.2020. 11:02
0
IZVOR: Katera

Učenik SŠC "Istočna Ilidža" Filip Lalović osvojio je prvo mjesto na onlajn Republičkom takmičenju iz fizike, u konkurenciji 26 učenika drugog razreda srednje škole.

Takmičenja iz fizike za učenike srednjih škola ove godine zbog situacije sa koronavirusom nisu održana na uobičajen način. Da trud učenika, koji su se vrijedno spremali još od septembra, ne prođe nezapaženo, pobrinulo se Društvo fizičara istočne Hercegovine.

Filip je učenik sa peticama iz svih nastavnih predmeta, i ovo mu nije jedino takmičenje u 2020. godini. Na Regionalnom takmičenju iz matematike, održanom u martu, osvojio je takođe prvo mjesto.

Nadamo se da će Filipovi uspjesi inspirisati ostale učenike da rade više, i kroz takmičenja pokažu svoj potencijal.

Komentari 0
Povezane vijesti
Omladina i podmladak iz Istočne Ilidže najbolji u pružanju prve pomoći Omladina i podmladak iz Istočne Ilidže najbolji u pružanju prve pomoći
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 17m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    22h 59m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 27m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 19m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 18m
    0