Учитељ оловком избо ученика

17.10.2023. 20:12
0
ИЗВОР: srna.rs

Ученик једне основне школе у Крању лакше је повријеђен када га је учитељ ухватио за врат, одгурнуо и хемијском убо у лице, струк и подлактицу.

Управа школе учитеља је удаљила са наставе, а директор школе је о свему обавијестила полицију, ресорно министарство и школску инспекцију.

Из школе наводе да је овај учитељ у октобру прошле године добио писмено упозорење због непримјерене вербалне комуникације са ученицима.

Отац нападнутог ученика изјавио је за крањски портал "Трма" да је његовог сина задобио три убода оловком када је на њега насрнуо учитељ.

- Није било никаквог посебног разлога, само неколико размијењених реченица између њега и мог сина, који је изненада доживио физички напад пред својим другарима из разреда - рекао је отац дјечака, који је све пријавио Полицијској управи у Крању.

Из крањске полиције наводе да су почетком октобра обрађивали напад у једној од основних школа, те да против једне особе спроводе истражни поступак због сумње да је починила кривично дјело.

Коментари 0
Повезане вијести
Све масовнија појава: И у Загребу ученик са листом ђака за одстрел Све масовнија појава: И у Загребу ученик са листом ђака за одстрел
Драма у Требињу, малољетник пријетио покољем у средњој школи Драма у Требињу, малољетник пријетио покољем у средњој школи
Дјечак махао скалпелом у школи, па се лакше повриједио Дјечак махао скалпелом у школи, па се лакше повриједио
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    16h 34m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    5h 47m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    5h 18m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    5h 41m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    20h 38m
    0