Učitelj olovkom izbo učenika

17.10.2023. 20:12
0
IZVOR: srna.rs

Učenik jedne osnovne škole u Kranju lakše je povrijeđen kada ga je učitelj uhvatio za vrat, odgurnuo i hemijskom ubo u lice, struk i podlakticu.

Uprava škole učitelja je udaljila sa nastave, a direktor škole je o svemu obavijestila policiju, resorno ministarstvo i školsku inspekciju.

Iz škole navode da je ovaj učitelj u oktobru prošle godine dobio pismeno upozorenje zbog neprimjerene verbalne komunikacije sa učenicima.

Otac napadnutog učenika izjavio je za kranjski portal "Trma" da je njegovog sina zadobio tri uboda olovkom kada je na njega nasrnuo učitelj.

- Nije bilo nikakvog posebnog razloga, samo nekoliko razmijenjenih rečenica između njega i mog sina, koji je iznenada doživio fizički napad pred svojim drugarima iz razreda - rekao je otac dječaka, koji je sve prijavio Policijskoj upravi u Kranju.

Iz kranjske policije navode da su početkom oktobra obrađivali napad u jednoj od osnovnih škola, te da protiv jedne osobe sprovode istražni postupak zbog sumnje da je počinila krivično djelo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sve masovnija pojava: I u Zagrebu učenik sa listom đaka za odstrel Sve masovnija pojava: I u Zagrebu učenik sa listom đaka za odstrel
Drama u Trebinju, maloljetnik prijetio pokoljem u srednjoj školi Drama u Trebinju, maloljetnik prijetio pokoljem u srednjoj školi
Dječak mahao skalpelom u školi, pa se lakše povrijedio Dječak mahao skalpelom u školi, pa se lakše povrijedio
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    23h 31m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    21h 33m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    20h 26m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    19h 34m
    1
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    14h 1m
    1