Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију

10.12.2023. 10:45
0
ИЗВОР: katera.news

"Ја бих радије но ишта на свијету виђети слогу међу браћом у којима једна крв кипи, и коју је једно млијеко одојило и једна колијевка одњихала"

Петар Петровић Његош

 Удружење "Гробари Пале" и ове године организује божићну хуманитарну акцију с циљем прикупљања помоћи за социјално угрожене породице из ове локалне заједнице.

Из овог удружења су за портал "Катера" рекли да ни ове године неће заборавити своје суграђане, којима је помоћ потребна, па ће седму по реду хуманитарну акција реализовати на Туциндан, 5. јануара 2023. године.

Они су позвали све људе добре воље да се одазову овој акцији и помогну удружењу у прикупљању новчаних средстава, хране, одјеће и обуће.

- У протеклих неколико година смо доказали да можемо много. Са истом енергијом улазимо у нови изазов из кога ћемо ,надамо се, изаћи успјешније него прошле године –навели су из овог удружења.

За више информације можете контактирати Бојана Брчкала 065/651 685 и Дејана Вуковића 065/769-220.

Коментари 0
Повезане вијести
Изгорјела кућа породице Тодоровић у Палама, покренуте хуманитарне акције Изгорјела кућа породице Тодоровић у Палама, покренуте хуманитарне акције
Наш суграђанин продаје аутомобил да би помогао породици Терзић (ФОТО) Наш суграђанин продаје аутомобил да би помогао породици Терзић (ФОТО)
Прикупљене 62 дозе крви у Палама Прикупљене 62 дозе крви у Палама
Најчитаније
 • Егзодус Срба из Сарајева 1996. године (ВИДЕО)
  4h 47m
  9
 • Како су Копривице вратиле мошти Светог Харалампија у манастир Морачу
  5h 42m
  2
 • Велики пожар у Сарајеву, евакуисана школа
  21h 58m
  1
 • Три особе повријеђене у судару четири аутомобила
  20h 47m
  0
 • Како су гранате произведене у Вогошћи завршиле на украјинском ратишту
  17h 17m
  0