Удружење "Гробари Пале" успјешно спровело четврту Божићну акцију помоћи

06.01.2021. 16:33
1
ИЗВОР: Катера

Удружење грађана "Гробари Пале" протеклих дана је успјешно реализовало своју, четврту по реду, хуманитарну акцију прикупљања помоћи за двије породице из Пала.

Из овог Удружења су захвалили свим привредницима из Пала и из Канаде, који су учествовали у акцији и донирали новац или производе, те додали да су пред најрадоснији хришћански празник помогли породицама Ерцег и Гавриловић да дочекају Божић онако како доликује.

Слика

Фото: приватна архива Г.П.

УГ "Гробари Пале" већ четири године заредом успјешно проводе хуманитарну акцију с циљем помоћи социјално-угроженим породицама из Пала, које нису у материјалној могућности да сами обезбиједе намирнице и друге потрепштине за Божић.

У акцији су мислили посебно на најмлађе, те су се потрудили да им купе неопходну одјећу, обућу, школски прибор, средства за хигијену и наравно, храну.

 

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Stefan 06.01.2021. 21:11
  Svaka cast braco
Повезане вијести
Више од 300 малишана у Палама указало на дјечија права и обавезе (ФОТО) Више од 300 малишана у Палама указало на дјечија права и обавезе (ФОТО)
Дивац у још једној хуманитарној акцији - Угријмо срца дјеце у Источном Сарајеву Дивац у још једној хуманитарној акцији - Угријмо срца дјеце у Источном Сарајеву
Потврђена оптужница против два мушкарца због наношења тјелесних повреда у Палама Потврђена оптужница против два мушкарца због наношења тјелесних повреда у Палама
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  7h 29m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  8h 4m
  0
 • Ухапшени приликом примопредаје четири килограма кокаина
  19h 5m
  0
 • Александри Илић потребна помоћ да оде на бањско лијечење
  20h 12m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  1h 56m
  0