Удружењу вишечланих породица из Пала уручена донација одјеће и обуће

14.10.2021. 20:55
0
ИЗВОР: СРНА

Компанија "Вајкики" донирала је осам пакета одјеће и један пакет обуће Удружењу вишечланих породица општине Пале "Четири плус".

Донацију турске компаније одјеће данас су уручили представници Општинске организације Црвеног крста.

Секретар Црвеног крста Јелена Петровић рекла је Срни да су одлучили да вриједну донацију уруче вишечланим породицама којима је тренутно најпотребнија.

- Ово је јесења гардероба за дјецу од осмог разреда и средњошколце. Удружење `Четири плус` има евиденцију и вишечланим породицама ће добро доћи да обуку једног или два своја ђака - навела је Петровићева и захвалила донатору за лијеп гест.

Слика

Фото: Паљанске новости

Донацију је преузео предсједник Удружења вишечланих породица општине Пале "Четири плус" Жељко Нинковић, који је захвалио за ову подршку истакавши да то не схватају као помоћ већ као награду.

- У нашем удружењу има људи чија је материјална ситуација веома тешка, али има и оних код којих је она сасвим солидна. Ова донација је потребна и једнима и другима, али надам се да ће се првенствено одазвати људи који су у лошијој материјалној ситуацији - рекао је Нинковић.

"Четири плус" има статус удружења од посебног значаја општине Пале, а укупно има 105 породица, од којих су више од 80 активни корисници који у домаћинству имају бар једно малољетно дијете.

Коментари 0
Повезане вијести
Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани! Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
Акција добровољног даривања крви у петак на Палама Акција добровољног даривања крви у петак на Палама
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Најчитаније
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    5h 58m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    6h 46m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    3h 44m
    0
  • Сјећање на катастрофалне поплаве које су погодиле Српску, Србију и ФБиХ
    34m
    2
  • Завод за запошљавање Српске израдио оптимистичан план: Посао за 27.000 радника
    6h 51m
    0