Угријана срца многе дјеце у Источном Сарајеву – прикупљено 10.758 КМ (ФОТО)

27.10.2023. 19:06
2
ИЗВОР: katera.news

Наш суграђанин Небојша Мичић, од миља Дивац, и ове године је покренуо хуманитарну акцију за прикупљање новчаних средстава за куповину зимске обуће и одјеће за основце којима је то најпотребније.

Како је навео на свом Инстаграм профилу, уз помоћ добрих људи скупљено је 10.758 КМ за 127 основаца из шест основних школа са подручја Источног Сарајева.

Уз помоћ 115 донатара обезбијеђено је 130 пари ципела, пет зимских јакни, четири обичне јакне (поклон) и 100 КМ за дуг за рачун за гријање социјално угроженој вишечланој породици.

- Људи, успјели смо да прије свега угријемо нечија срца, да измамимо радост и осмијех на лицима најмлађих. Љубав ће спасити свијет – поручио је Дивац.

  • Слика
  • Слика

Фото: Инстаграм/Небојша Дивац

Он се посебно захвалио „Sport vision“ аутлету на Ступу, за невјероватне попусте и на одличној сарадњи, те свим медијима који су проширили вијест о овој лијепој акцији.

Дивац додаје да, уколико неко мисли да је закаснио, може помоћи једној вишечланој породици да ријеши дуг за гријање, а за више информација може се обратити њему. Напомиње да су донације, као и сваке године, анонимне.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Sanja 28.10.2023. 19:45
    Bravo Divac!
  • Generic placeholder image
    Mladen 28.10.2023. 07:56
    Za svaku pohvalu.
    Da se sto vise naroda odazove ubuduce.
Повезане вијести
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    8h 48m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    8h 4m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    5h 20m
    3
  • Данас Марковдан
    12h 30m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    3h 42m
    0