Ухапшен мушкарац у Билећи

21.10.2021. 09:27
0
ИЗВОР: Srpska.info

Једна особа из Билеће ухапшена је јуче због сумње да је починила кривично дјело "Разбојништво" које се догодило у Никшићу.

Припадници ПУ Требиње поступајући по наредби Окружног суда у Требињу, обавили су претрес куће, помоћних просторија и возила које користи С.А., те том приликом су пронађени и привремено одузети трагови који могу послужити у расвјетљавању кривичног дјела Разбојништво, које се догодило истог дана у Никшићу у Црној Гори – речено је из ПУ Требиње.

До оружане пљачке дошло је јуче око девет сати у Никшићу, када су наоружани нападачи пресрели возило које превози новац и том приликом ранили једног чувара, док су остале раднике попрскали бибер спрејом.

Радник обезбјеђења Љубиша Мрдак (50) је накнадно преминуо.

Пљачкаши су теренцем БиХ таблица побјегли у непознатом правцу и за сада се не зна колико су новца однијели. Црногорски медији преносе да се ради о око 400.000 евра. Према незваничним информацијама, новац је допремљен јутрос због исплате пензија, пише АТВ.

Из Управе полиције је саопштено да се интензивно трага за починиоцима разбојништва, а да је у мјесту Гребице пронађено запаљено возило за које је сумња да је кориштно у почињењу овог кривичног дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
Веселин Вујовић: Општина Билећа излази из кризе! Веселин Вујовић: Општина Билећа излази из кризе!
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    17h 34m
    12
  • Помјера се старосна доб за пријевремену пензију у Српској
    20h 38m
    0
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    12h 18m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    11h 31m
    0
  • Шта треба да знате о дозвољеном минусу у банци?
    22h 22m
    0