Ухапшен инспектор, два полицајца и припадник шкаљарског клана (ВИДЕО)

18.07.2021. 10:35
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет у сарадњи са Жандармеријом ухапсили су полицијског инспектора Младена Миловановића и Милоша Божовића из Цетиња, као и још два полицајца потврђено је за Српскаинфо.

Према незваничним информацијма Божовић је припадник шкаљарског клана, а инспектор се терети за помоћ учиниоцу након кривичног дјела.

 - Божовић је ухапшен на основу међународне Интерполове потјернице расписане за кривично дјело „Тешко убиство“. Миловановић је ухапшен због постојања основа сумње да је као полицијски службеник МУП Републике Српске учинио кривично дјело „Помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела“ – рекли су у МУП Српске, наводећи иницијале осумњичених.

Обављени су претреси у стану који користи Божовић и пронађен је пиштољ глок са избрушеним серијским бројем и припадајућим оквиром и муницијом, три панцира, мобилни телефон, новац, СИМ картица, лаптоп, као и други предмети који могу послужити у истрази. У стану које користи Миловановић пронађени су и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела.

– О хапшењу Божовића обавјештен је дежурни судија суда БиХ, а хапшење Миловановића је обављено под надзором Окружног јавног тушилаштва Бањалука. У даљим активностима синоћ су на подручју Бањалуке још два полицајца П. В. и Г. Р. – појаснила је портпарол МУП РС Мирна Миљановић.

Видео: РТРС

Коментари 0
Повезане вијести
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    14h 57m
    0
  • Крађа у Палама
    13h 15m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    9h 42m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    12h 30m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    5h 51m
    0