Ухапшен мушкарац из Пала због пуцњаве у затвореном простору

20.04.2021. 11:45
1
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево дана 19. 4. 2021. године око 14,00 часова дошли су до сазнања да је, у објекту који се изнајмљује за прославе у мјесту Кадино Врело, дана 18. 4. 2021. године у вечерњим часовима одржана прослава на којој је непознато лице пуцало из ватреног оружја, саопштено je из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијски службеници предузимањем оперативних мјера и радњи идентификовали су извршиоца, те је лице С.В. из Пала лишено слободе, а ватрено оружје је приликом вршења увиђаја пронађено и изузето.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, те ће против лица С.В. бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“, док ће против лица М.Ц. које је организовало прославу бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Непоступање по здравственим прописима за вријеме пандемије“.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  JT 21.04.2021. 23:02
  Kakav zatvor pošaljite ga u Parove ili Zadrugu zbog dalje promocije...
Повезане вијести
Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе у Палама Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе ...
Ухапшено лице из Источне Илиџе Ухапшено лице из Источне Илиџе
У Српској 40 новозаражених вирусом корона, смртни случај у Палама У Српској 40 новозаражених вирусом корона, смртни случај у Палама
Најчитаније
 • Ухапшено лице из Источне Илиџе
  11h 19m
  0
 • Ухапшен осумњичени за скрнављење спомен-плоче на Врацама
  6h 58m
  0
 • Враћао се са свињокоља, пао на нож и преминуо
  13h 31m
  0
 • Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе у Палама
  10h 53m
  0
 • Премијера филма "Чико, ја сам жив, немој да ме убијеш"
  11h 43m
  0