Ухапшен због напада на жену, па напао и полицајца

18.11.2019. 11:08
0
ИЗВОР: Srna

Службеници Полицијске станице Градишка ухапсили су лице чији су иницијали В.Н. из Градишке због сумње да је извршио кривична дјела наношење тјелесне повреде, прогањање и спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Полицијској станици Градишка јуче око 2.00 часа пријављено је да је В.Н. физички напао женску особу и нанио јој повреде.

Поступајући на основу пријаве, полицијски службеници су дошли до сазнања да В.Н. већ дуже прати и узнемирава оштећену, те да је у суботу, 16. новембра, око 23.00 часа физички напао и нанио јој повреде, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Осумњичени је јуче ухапшен, а потом је покушао да побјегне из просторија Полицијске станице. Том приликом је физички напао полицијског службеника, поцијепавши му дио униформе и нанијевши му повреде.

О овом случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је дао налог да против В.Н. буде достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Из Полицијске управе Градишка су осудили сваки вид насилног понашања и напада на полицијске службенике и позвали грађане да се уздрже од оваквих или сличних понашања.

Коментари 0
Повезане вијести
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    10h 31m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    1h 39m
    1
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 52m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    4h 22m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    21h 40m
    0