Ухапшена четири полицајца из Градишке

24.03.2020. 13:56
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске у сарадњи са Полицијском управом Градишка ухапсили су припаднике ПУ Градишка В.Г., Б.Ш., Н.Д. и Р.С. због сумње да су примали мито.

- Полицијски службеници су путем друштвених мрежа дошли до сазнања да постоје основи сумње да су ови полицијски службеници у току ноћи 22. на 23. 3. 2020. године приликом обављања послова и задатке из своје надлежности предвиђених планом Републичког штаба за ванредне ситуације, примили мито од више возача камиона, како би им опростили уочене прекршаје. Све мјере и радње предузимају се под надзором Републичког јавног тужилаштва - наводи се у саопштењу МУП-а Републике Српске.

Додаје се да су поменути службеници одмах суспендовани и да је поднесена иницијатива за покретање дисциплинског поступка против истих.

- Министарство унутрашњих послова Републике Српске се захваљује грађанима који су сарађивали са полицијом на расвјетљавању овог кривичног дјела - заклучује се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    8h 23m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    4h 20m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    10h 27m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    23h 3m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    7h 41m
    0