Ухапшена лица која су палила аутомобиле

08.12.2020. 10:17
0
ИЗВОР: Срна

Полиција у Сарајеву ухапсила је лица чији су иницијали Т. Ш. /25/ и А.П. /24/ због сумње да су изазвала пожар на два аутомобила, који су у потпуности изгорјели.

Ухапшени су осумњичени да су у недјељу у 1.30 часова на Тргу сарајевске олимпијаде у општини Нови Град Сарајево, употребом отвореног пламена, изазвали пожар на аутомобилима "шкода фабија" и "рено меган" која користи лице Е.К. из Сарајева, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Том приликом су ова возила у потпуности изгорјела, а оштећени су и "мерцедес", који користи лице К.Б, и "опел астра", у власништву лица И. М, а који су били паркирани у непосредној близини, као о улазни дио у стамбену зграду.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево, а лица Т.Ш. и А.П, осумњичена за кривично дјело изазивање опште опасности, предата су у просторије Јединице за обезбјеђење објеката и задржавање ухапшених кантоналног МУП-а и полицијски службеници настављају криминалистичку обраду.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    15h 3m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    13h 58m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    8h 46m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    9h 52m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    18h 20m
    0