Ухапшено 16 особа, одузето 20 килограма спида

05.10.2022. 21:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Полицијски службеници Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/ данас су на подручју Тузле, Живиница, Лукавца, Грачанице и Бановића ухапсили 16 лица, а приликом претреса привремено одузели око 20 килограма спида, 80 таблета екстази, око килограм марихуане, те око 100 килограма дувана.

Током претреса стамбених објеката и покретних ствари на 14 локација откривен је и већи износ новца у различитим валутама, три пиштоља, пушка и одређена количина муниције, рачунари лап-топи и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из Сипе.

Ухапшени у акцији кодног назива "Блу један" спроведени су у просторије Сипе ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњичених за кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

Из Сипе је раније саопштено да су претреси извршени према налозима Кантоналног суда у Тузли и под надзором Кантоналног тужилаштва у Тузли, те у сарадњи са Обавјештајно-безбједносном агенцијом БиХ и Министарством унутрашњих послова Тузланског кантона.

Коментари 0
Повезане вијести
У БиХ стижу ЕУФОР трупе из стратешке резерве НАТО-а У БиХ стижу ЕУФОР трупе из стратешке резерве НАТО-а
Без личне карте око 248.000 грађана у БиХ Без личне карте око 248.000 грађана у БиХ
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    16h 4m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    6h 45m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    16h 4m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    12h 18m
    0
  • Ухапшено седам лица због дјечије порнографије
    13h 23m
    0