Ухапшено девет лица осумњичених за физички напад на суграђанина

07.03.2020. 13:28
0
ИЗВОР: Srna

Девет лица из Власенице ухапшено је због сумње да су физички напала и повриједила суграђанина чији су иницијали Р.К, рекао је Срни портпарол Полицијске управе Зворник Миљан Бобар.

Бобар је навео да је повријеђени превезен у Општу боницу у Зворнику, одакле је упућен на збрињавање у Универзитетски клинички центар Тузла.

Он је рекао да је Полицијској станици Власеница око 2.00 часа пријављено да су у непозната лица физички напала Р.К. који је задобио тјелесне повреде.

Увиђај су обавили службеници Полицијске управе Зворник у присуству держурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

У току је криминалистичка обрада над осумњиченим лицима, а све даље активности предузимају се под надзором надлежног тужилаштва.

Коментари 0
Повезане вијести
Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (ФОТО) Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (Ф...
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    2h 37m
    4
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    21h 9m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    15h 47m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    16h 19m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    21h 52m
    0