Ухапшено лице из Источне Илиџе због дроге

15.07.2022. 10:05
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција је у мјесту Кута у општини Фоча ухапсила лице чији су иницијали Ђ.А. из Источне Илиџе код којег је пронађена одређена количина различите врсте дроге за препродају на подручју ове општине.

Полиција је оперативним радом дошла до сазнања да се ово лице креће путничким возилом "шкода фабија" и да посједује одређену количину дроге с намјером да је препрода, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Заустављено је у мјесту Кута и приликом контроле полиција је пронашла марихуану, 12 таблета екстазија и папирну кутију се провидним папирићима, такозване ризле.

О свему је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се против лица Ђ.А. поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет дроге.

Коментари 0
Повезане вијести
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    2h 27m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    20h 10m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    21h 25m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    14h 27m
    5
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    22h 1m
    0