Ухапшено осам лица на граничним прелазима

27.08.2021. 14:22
0
ИЗВОР: СРНА

Гранична полиција Орашје ухапсила је држављанина Француске чији су иницијали Ђ.М. кога потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања затворске казне.

Он је јуче контролисан на уласку у БиХ на граничном прелазу Орашје и након хапшења предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадници ове јединице су у уторак, 24. августа, приликом уласка у БиХ на прелазу Орашје ухапсили лице чији су иницијали Н.М. за којим је Тужилаштво Тузланског кантона расписало потрагу због неовлаштене производње и стављања у промет опојних дрога. Ухапшено лице је предато службеницима Полицијске управе Кладањ.

На Међународном аеродрому Сарајево припадници Граничне полиције јуче су на лету из Беча ухапсили мушкарца М.П. јер га потражује Општински суд у Бановићима ради издржавања казне затвора. Он је предат службеницима Центра судске полиције у Кантону Сарајево.

Припадници Граничне полиције БиХ на сарајевском Аеродрому су у понедјељак, 23. августа, ухапсили држављанина Турске В.Г, јер је провјерама утврђено да је за њим Интерпол Букурешт расписао потјерницу због кривичног дјела промет опојним дрогама.

Ово лице је на сарајевски Аеродром стигло летом из Истанбула, а након хапшења предато је службеницима Судске полиције Суда БиХ.

На граничном прелазу Зворник на излазу из БиХ јуче је ухапшен мушкарац Х.Ч. за којим је Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево расписало потрагу због кривичног дјела фалсификовање исправе, а Полицијска управа Мостар због кривичних дјела оштећење туђе ствари и угрожавање јавног саобраћаја.

Он је предат службеницима МУП-а Кантона Сарајево.

На уласку у БиХ на прелазу Градишка, у уторак, 24. августа, ухапшен је држављанин БиХ и Словеније чији су иницијали Д.В. кога Полицијска станица Србац потражује због фалсификовања исправе.

Службеници Јединице граничне полиције Градишка предали су ухапшеног припадницима Полицијске станице Србац.

На граничном прелазу Хум ухапшена су лица чији су иницијали С.Л. и Б.Т. за којима је расписана потрага ради издржавања затворске казне.

Лице С.Л. које је ухапшено приликом уласка у БиХ, потражује Основни суд у Бијељини, док Б.Т. ухапшеног на изласку из БиХ потражује Основни суд у Сокоцу. Они су предати Судској полицији Фоча.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    9h 18m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    8h 13m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    3h 1m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    12h 35m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    4h 7m
    0