Ухапшено пет особа због напада у Стоцу

10.04.2024. 20:03
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција је ухапсила пет особа са подручја Мостара које се доводе у везу са нападом на четворицу младића у Стоцу, потврђено је из Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона /ХНК/.

Из Тужилаштва је речено новинарима да су јуче ухапшене два, а данас три лица, те да су предата у надлежност Тужилаштва ХНК.

Хулигански напад на четворицу младића, повратника у Столац, догодио се у недјељу, 7. априла, десетак минута након поноћи у мјесту Маслине.

Према информацијама МУП-а ХНК, возило "мерцедес" у којем су се налазили младићи чији су М.А. /20/, Е.Г. /21/, Д.Б. /22/ и Ф.Б. /18/, а који су се враћали из Мостара након утакмице између фудбалских клубова "Вележ" и "Борац", најприје је аутомобилом "голф" изгурано са пута, а потом окружено са још два возила, "пасатом" и "БМВ-ом".

Из тих возила изашло је најмање 10 маскираних хулигана који су бејзбол палицама почели да разбијају "мерцедес" и ударају младиће.

У једном тренутку су се разбјежали након што је аутомобил, који се кретао путем нагло успорио приближавајући се мјесту догађаја, а М.А. који је возио "мерцедес" успио је позвати полицију и пријавити напад, након чега су уз патроле стигле екипе Хитне помоћи које су их превезле у мостарске болнице.

Сви нападнути младићи су отпуштени на кућно лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
Ново подрхтавање тла: Земљотрес затресао БиХ Ново подрхтавање тла: Земљотрес затресао БиХ
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    19h 46m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    19h 28m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    20h 22m
    7
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    17h 17m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    16h 19m
    0