Ујутро изашао из затвора, увече убио оца

17.11.2023. 19:38
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Комшије Славољуба Илића (58) из Власотинца којег је синоћ на смрт претукао његов син Предраг (39), листом тврде да је несрећни човјек дуго година злостављан те да је његово убиство било питање дана.

До стравичног насиља у породици дошло је у породичној кући у Улици Црни Марко у Власотинцу гдје су отац и син живјели сами. Како кажу, Славољуб ова супруга се од насилног сина склонила у старачки дом па су њих двојица у кући остали сами.

- Славољуб је био велики господин, врхунски музичар али је имао муку са сином. Предраг је имао тумор на мозгу па је цела махала скупљала новац за његову операцију. Кад је оперисан почео је да малтретира родитеље. Оца је тукао нон-стоп, стално су му биле модре очи од батина а сад га је докрајичио - рекла је Биљана Илић, комшиница ове породице.

Додаје да је Предраг често био у затвору због насиља.

- Сваког је вређао, не само оца и мајку, добацивао је женама како је он велики швалер. То може да вам потврди цела махала, зло једно од човека. Родитељи су се борили за њега али је мајка морала да побегне из куће. Да је она била ту, верујем да би и њу убио - закључила је Биљана.

Јасмина Стојиљковић, чија је кућа у непосредно близини мјеста злочина каже да су изашли на улицу када су вијдели полицију и Хитну помоћ.

- Знали смо да је Славољуб напао син јер је то стално радио. Међутим, у том тренутку нисмо знали да је мртав. Тек када смо видели погребно возило, схватили смо да је са њим готово. Страшно је то, поготово што је Предраг тог јутра изашао из затвора а увече је убио оца. Много смо се сви потресли, не знам како је усмртио оца, свашта се прича, да је претучен па и заклан - навела је Јасмина.

Славољуб је сахрањен данас на власотиначком гробљу, преноси Телеграф.рс.

Коментари 0
Повезане вијести
Затворенике нема ко да лијечи Затворенике нема ко да лијечи
Новалић почео издржавање казне у затвору у Војковићима Новалић почео издржавање казне у затвору у Војковићима
Фадил Новалић још није отишао у затвор у Војковиће Фадил Новалић још није отишао у затвор у Војковиће
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    21h 58m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    7h 31m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    22h 8m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    7h 37m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    7h 35m
    0