Улица у центру Пала без имена и расвјете (ВИДЕО)

05.05.2020. 20:50
1
ИЗВОР: Катера/ОSM

Једна од најфреквентнијих улица у центру Пала, код аутобуске станице, нема назив, али то није највећи проблем становника ове улице. Оно што је много већи проблем је то што је ова улица у мраку, тј. нема уличну расвјету. Иако су се обраћали надлежнима у општини Пале у више наврата до данас нису добили никакав одговор. Становници наведене улице истичу да у ова несигурна времена овај проблем за њих постаје још већи. Наиме, улицом често пролазе мигранти, понекад и у велики групама, па је страх за дјецу, које у овој улици има много, оправдан.

На бројне петиције и захтјеве надлежни су остали нијеми, а ова улица као да је заборављена, а њени становници препуштени бројним проблемима.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Fadil 05.05.2020. 21:27
    Ne znam ima li smjesnijeg novinara od ovog Malovica, a Marinkovic je bas kompetentan da bilo sta kaze pametno. Idi obrati se Kubatliji mozda ti nesto pomogne. Dakle uvijek postoji rjesenje ;)
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    9h 42m
    7
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    23h 24m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    22h 52m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    7h 44m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    21h 43m
    0