Умро злогласни Малчански берберин

08.07.2022. 08:30
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, преминуо је јуче у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу.

Како се незванично сазнаје, Јовановић је преминуо због изненадног затајења рада срца.

Подсјетимо, Нинослав Јовановић правоснажно је осуђен на доживотну робију 5. јануара прошле године због отмице и продуженог кривичног дела силовања, чија је жртва била дванестогодишња дјевојчица.

Он је 20. децембра 2019. године способан да схвати значај својих дјела и управља својим поступцима, око 7.25 сати у насељу Брзи Брод у Нишу, обманом и пријетњом одвео малољетну дјевојчицу из Сувог Дола, у намјери да је обљуби, на тај начин што је путничким возилом “фиат пунто” сустигао оштећену, зауставио возило и позвао је да уђе у кола. Када му је она рекла да не смије, представио се као Бојан из Ниша и рекао да ради као електричар у њеној школи.

Затражио је да му покаже гдје је школа, на који је начин обмануо и навео је да уђе у возило. Када је оштећена почела да му објашњава гдје је школа, казао јој је да ће јој показати краћи пут. Када су кренули даље, казао јој је да је отета, да је њен отац украо дијамант од неке бабе из Нишке Бање и да она мора да буде са њим док њен отац не врати дијамант. Затим јој је упутио ријечи пријетње и тако је одвео до мјеста званог Малчанска петља, гдје је сишао са главног пута и зауставио возило.

Дјевојчица је покушала да му побјегне тако што је потрчала према колима, али је окривљени сустигао, ударио је по глави и одсјекао јој прамен косе, затим је одвукао до колибе и користећи њен страх, принудио је на обљубу. До 29.12. када је нађена, док је дјевојчица осјећала глад, умор, била исцрпљена и плакала, говорио јој је да мора да настави, да не смије да стане, да мора да хода.

Она је плакала и молила је да је пусти кући, јер се плашила, а он је ударао у главу и стомак и пријетио јој да ће јој убити родитеље, што је оштећену плашило јер је вјеровала да то може да се догоди. Када би наилазили на људе, да не би тражила помоћ, говорио јој је да су они зли, да могу да их убију, да мора да трчи. Она се плашила мрака, звукова које је чула а окривљени јој је додатно плашио сјекући јој косу, скидао јој је маље, говорио јој је да ће јој убити родитеље, да би неутврђеног дана у кући рођака у селу Орешац, знајући да они нису код куће.

Побјегао је 29. децембра, а дјевојчица је пронађена, преноси Телеграф.

Након опсежне потраге, он је ухапшен и осуђен на доживотни затвор.

Коментари 0
Повезане вијести
Малчански берберин правоснажно осуђен на доживотну робију Малчански берберин правоснажно осуђен на доживотну робију
Мајка и отац мале Монике - "Пресрећни смо, хвала драгом Богу што је ухваћен" Мајка и отац мале Монике - "Пресрећни смо, хвала драгом Богу што је ухваћен"
Ухапшен Малчански берберин Ухапшен Малчански берберин
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    3h 55m
    7
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 51m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    21h 36m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    18h 35m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    19h 47m
    0