Управа ЖОК "Јахорине" задовољна игром одбојкашица у свим категоријама

15.02.2022. 21:17
0
ИЗВОР: Катера

Управа ЖОК "Јахорине" из Пала задовољна је досадашњим учинком првог тима у Премијер лиги БиХ, гдје Паљанке тренутно држе солидно пето мјесто на табели.

Тренер "Јахоринки" Данило Тадић каже за портал Катера да је задовољан досадашњим резултатима првог тима, али и омладинских састава ове екипе.

Тадић каже да, поред сениорки, одличне резултате у досадашњој такмичарској сезони биљеже и јуниорке "Јахорине".

- Јуниорке након три круга такмичења иду на финални турнир за шампиона Републике Српске, те се налазе међу четири најбоље екипе у Српској - каже Тадић и додаје да одличну игру на терену приказује и пионирски састав "Јахорине".

Слика


Тадић посебно истиче чињеницу да је ЖОК "Јахорина" из Пала једини клуб из БиХ који на ширем списку селектора јуниорске репрезентације БиХ има четири играчице.

- На том списку налазе се наше младе наде Ана Ђокановић, Ана Терзић, Миљана Короман и Ана Огњеновић. До сад, у историји паљанске одбојке нисмо имали репрезентативке у млађим категоријама бх. националног тима - каже Тадић.

Подсјећамо, јуниорке "Јахорине" играће на финалном турниру за шампиона Републике Српске са још три екипе, односно са јуниоркама "Гацка", "Инове" из Бањалуке и "Дрине" из Зворника.

Финални турнир за одбојкашког првака Републике Српске у конкуренцији јуниорки на распореду је 30. април / 1. мај 2022 године.

 • Слика
 • Слика
 • Слика
 • Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Гледајте уживо пренос одбојкашке утакмице „Славије“ и „Инове“ Гледајте уживо пренос одбојкашке утакмице „Славије“ и „Инове“
Гледајте уживо пренос одбојкашке утакмице „Славије“ и „Инове“ Гледајте уживо пренос одбојкашке утакмице „Славије“ и „Инове“
Власенички одбојкаши играју хуманитарни турнир за Милоша Божовића Власенички одбојкаши играју хуманитарни турнир за Милоша Божовића
Најчитаније
 • Димљени козји деликатес сир Марка Николића из Сокоца (ФОТО)
  22h 35m
  0
 • У судару аутобуса и аутомобила повријеђено десеторо дјеце
  5h 25m
  1
 • Радници Српске због дугова остали без осигурања
  9h 30m
  0
 • Анђела Вуковић на папиру оживљава ликове из књижевних дјела (ФОТО)
  8h 31m
  0
 • Служен парастос за 24 свирепо убијена српска цивила
  6h 10m
  2