Уручен аутомобил побједнику м:тел наградне игре

14.03.2022. 11:58
0
ИЗВОР: Катера

Миломир Демоњић из Бијељине добитник је аутомобила Citroen C3 - главне награде у наградној игри компаније м:тел која носи назив „м:тел те награђује: телефон узми, ауто преузми!” која је организована у сарадњи са брендом OnePlus.

Тим поводом Јелена Триван, генерални директор компаније м:тел, посјетила је Бијељину и срећном добитнику уручила ову вриједну награду. 

- С обзиром на то да је господин Демоњић ове године пензионисан и да управо чека своју прву пензију, веома сам срећна што му је поклон за одлазак у пензију управо аутомобил од компаније м:тел. Много ми је драго кад имамо прилику да људима уљепшамо и усрећимо живот. Нека нам ово буде доказ да срећа постоји и да наградне игре компаније м:тел нису лажне. Компанија м:тел помаже друштву на различите начине и овим путем желимо корисницма и грађанима да покажемо да имају много разлога да нам вјерују - поручила је Јелена Триван.

Миломир Демоњић није крио срећу због чињенице да је у наградној игри освојио аутомобил.

- Недавно сам купио телефон OnePlus у пословници м:тел-а. Иако сам знао за наградну игру нисам ни помислио да бих ја могао добити баш главну награду. Када сам добио позив да ме обавијесте да сам освојио Citroen C3 мислио сам да је посриједи шала. Веома сам се изненадио, а затим и обрадовао. Ауто поклањам снајки Сњежани која ме и довезла да купим телефон за одлазак у пензију, живимо у истом домаћинству и лијепо се слажемо - рекао је Миломир Демоњић и захвалио компанијама м:тел и Comtrade на изузетно вриједној награди.

Подсјећамо, наградна игра компаније м:тел и бренда OnePlus је трајала од 24. децембра 2021. године до 24. фебруара 2022. године. Сви м:тел постпејд корисници са мјестом пребивалишта на територији Републике Српске, који су се у том периоду одлучили за неки од OnePlus телефона из богате м:тел понуде су стекли право да учествују у наградној игри.

Извлачење награда је организовано 25. фебруара 2022. године уживо у програму РТРС-а, а поред главне награде извучен је добитник телефона OnePlus 9 PRO и два добитника телефона OnePlus NORD CE.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    13h 24m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    11h 26m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    10h 19m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    10h 24m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    9h 27m
    1