Уручене ауто-сједалице у оквиру кампање "Ауто-сједалице за свако дијете у Српској"

28.10.2021. 14:29
0
ИЗВОР: СРНА

Ауто-мото савез Републике Српске /АМС/ данас је у Бањалуци уручио 19 дјечијих ауто-сједалица грађанима који су их затражили у оквиру превентивне кампање "Ауто-сједалице за свако дијете у Републици Српској".
АМС је до сада прикупио 55 дјечијих ауто-сједалица различитих група, а укупно су стигла 42 захтјева за њихово коришћење, наводе из АМС-а, те додају да ће наредних дана наставити са доставом сједалица родитељима из осталих градова и општина Републике Српске.

Из АМС-а подсјећају да су ову кампању организовали с циљем да се свако дијете у Српској у возилу превози на безбједан начин.

Акција се, како је наведено, спроводи на начин да родитељи поклоне ауто-сједалицу коју је њихово дијете прерасло и тиме остваре право на бесплатан члански пакет АМС и додатне погодности у осигуравајућим друштвима "Дунав осигурање" и "Еурос осигурање".

Родитељи који нису у могућности да купе ауто-сједалицу, а желе бесплатно да је користе, имају прилику до понедјељка, 1. новембра, да се пријаве на сајту АМС-а /www.ams-rs.com/ и поднесу захтјев да добију одговарајућу сједалицу према узрасту дјетета.

До истог датума и родитељи који желе да поклоне дјечије ауто-сједалице имају прилику да их доставе у једно од 49 Ауто-мото друштава у Републици Српској, наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
У вечерњим часовима очекује се смањена видљивост због магле У вечерњим часовима очекује се смањена видљивост због магле
У петак финално такмичење “Дјеца у саобраћају 2022” У петак финално такмичење “Дјеца у саобраћају 2022”
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    17h 7m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    7h 3m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    18h 54m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    14h 34m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    17h 54m
    0