Ускоро документарац - Ђоковић открива детаље из приватног живота

13.07.2022. 10:16
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Новак Ђоковић се спектакуларно вратио у круг побједника Гренд слемова, подигавши свој четврти узастопни трофеј на Вимблдону, седми укупно, односно 21. слем - фанови ће моћи да погледају како је то урадио у документарцу.

Камере већ дуго биљеже Ђоковићеве успјехе на терену и живот ван терена, од почетка прошле године. Иза Новака је бурна година, документарац ће сигурно бити занимљив за гледање јер ће обухватити и аустралијску сагу.

– Разни разлози су одлагали документарни филм, али смо завршили снимање прије мјесец дана. Материјал је сада у фази монтаже, тако да би премијера требало да буде послије УС Опена, до краја године у октобру или новембру – говорио је Новак недавно на Вимблдону.

Свјетски медији су пренијели ову причу и многи су нестрпљиви баш због Аустралије.

– Ђоковић је заиста већ неко вријеме покушавао да направи документарац — најмање од 2016, када смо први пут добили вијест да је у припреми документарни филм на Амазону под називом „Новак“. Али тај пројекат је прекинут усред тешке сезоне 2017. у којој се Ђоковић борио са повредом и растајао се са својим тренерским тимом. Идеја је поново покренута у јануару 2021, а камере су примјећене на теренима у Мелбурну док је Ђоковић освајао титулу на Аустралијан опену. Документарни рад — још увијек није јасно да ли ће то бити филм или серија — првобитно је био заказан за август, али је поново одложен пошто је Ђоковић нападао календарски гренд слем на УС Опену – пише Tennis.com.

– Ради се о мојој каријери и мом животу, неким мојим интимним и приватним стварима. Сви људи који су ми најближи дали су интервјуе говорећи о мени. Осјећам да ће бити веома занимљиво и надам се да ће се људима допасти. Такође, за оне који ме не познају, биће то прилика да ме боље упознају ван терена – говорио је Новак.

Није изненађујуће да је тада нови датум објављивања (јануар-фебруар 2022) на сличан начин промијењен након скандала у вези са визом и накнадне депортације из Аустралије.

Коментари 0
Повезане вијести
Ђоковић 423. недјељу на врху АТП листе Ђоковић 423. недјељу на врху АТП листе
Новак Ђоковић – најбољи спортиста на свијету пети пут Новак Ђоковић – најбољи спортиста на свијету пети пут
Новак Ђоковић се повукао са Мастерса у Мадриду Новак Ђоковић се повукао са Мастерса у Мадриду
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 30m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    3h 54m
    0
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    18h 38m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    3h 48m
    0
  • Тржиште половњака: 10 трикова које користе преваранти
    20h 54m
    0