Ужасан графит освануо у бањалучком насељу Борик

30.10.2022. 11:29
1
ИЗВОР: srpskainfo.com

Шокантан графит освануо је највјероватније у насељу Борик гдје се призива смрт студентима који су дошли из других градова у Бањалуку.

На фотографији објављеној на Твитеру пише “Смрт студентима дошљацима”, а у самом опису фотографије од стране аутора се позива на акцију да се што прије уклони овај ужасни графит.

- Графит из Борика. Ево одавде да кренемо, јавно да га прекречимо. И да покажемо онима који тако мисле и пишу да то није добро, да је лоше и зашто је лоше. И зашто је важно да буду људи - пише у опису фотографије.

Грађани су се брзо одазвали овој акцији и већ ангажовали да прекрече графит.

- Овај графит ми је јутрос послала Јелена Којовиц Тепић на фб. Тамо сам питала људе како и када да то урадимо, обраћајући се само онима са листе пријатеља, што не мора бити… Јавио се академик Унковић, један од највећих наших сликара и спреман је сутра у 13 да јавно окречи - написала је Мирјана Кусмук у новој објави на Твитеру.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Džaba krečenje 30.10.2022. 13:07
    Džaba ćete krečiti! Sve dok velika većina ovdje smatra, da vlast koja ovdje vlada skoro dvadeset godina i koja je stvorila ove nepodnošljive uslove življenja za sve normalne ljude, ne treba da se mijenja. Da bi se ove katastrofalne stvari promijenile treba početi sa promjenama. Ako će Republika Srpska propasti ako ode jedan čovjek onda neka propadne još danas, onda nije ni sposobna da živi. Ali ne, velika većina i dalje misli da nam je najbolje da ovako ostane, ako može i vječno.
Повезане вијести
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
У овом граду Српске ће бити отворен Одсјек ИТ сектора и роботике У овом граду Српске ће бити отворен Одсјек ИТ сектора и роботике
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 32m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 47m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 38m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 5m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 57m
    0