Užasan grafit osvanuo u banjalučkom naselju Borik

30.10.2022. 11:29
1
IZVOR: srpskainfo.com

Šokantan grafit osvanuo je najvjerovatnije u naselju Borik gdje se priziva smrt studentima koji su došli iz drugih gradova u Banjaluku.

Na fotografiji objavljenoj na Tviteru piše “Smrt studentima došljacima”, a u samom opisu fotografije od strane autora se poziva na akciju da se što prije ukloni ovaj užasni grafit.

- Grafit iz Borika. Evo odavde da krenemo, javno da ga prekrečimo. I da pokažemo onima koji tako misle i pišu da to nije dobro, da je loše i zašto je loše. I zašto je važno da budu ljudi - piše u opisu fotografije.

Građani su se brzo odazvali ovoj akciji i već angažovali da prekreče grafit.

- Ovaj grafit mi je jutros poslala Jelena Kojovic Tepić na fb. Tamo sam pitala ljude kako i kada da to uradimo, obraćajući se samo onima sa liste prijatelja, što ne mora biti… Javio se akademik Unković, jedan od najvećih naših slikara i spreman je sutra u 13 da javno okreči - napisala je Mirjana Kusmuk u novoj objavi na Tviteru.

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Džaba krečenje 30.10.2022. 13:07
    Džaba ćete krečiti! Sve dok velika većina ovdje smatra, da vlast koja ovdje vlada skoro dvadeset godina i koja je stvorila ove nepodnošljive uslove življenja za sve normalne ljude, ne treba da se mijenja. Da bi se ove katastrofalne stvari promijenile treba početi sa promjenama. Ako će Republika Srpska propasti ako ode jedan čovjek onda neka propadne još danas, onda nije ni sposobna da živi. Ali ne, velika većina i dalje misli da nam je najbolje da ovako ostane, ako može i vječno.
Povezane vijesti
Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih
Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Najčitanije
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    19h 52m
    2
  • Danas Markovdan
    8h 10m
    0
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    4h 28m
    0
  • Izvučeno tijelo nastradalog rudara
    23h 52m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    3h 44m
    0