Узмите м:тел услугу „Рачун на мејл“

22.04.2021. 11:50
0
ИЗВОР: Катера

На Међународни дан планете Земље који се обиљежава 22. априла, компанија м:тел вас подсјећа на своју понуду услуге „Рачун на мејл“, јер електронски рачуни штеде вријеме, доприносе заштити животне средине и увијек је право вријеме да их и ви користите. Осим тога, на поклон ћете добити и промо код за 3 ГБ мобилног интернета за Претплата или Комбинуј бројеве.

Мобилни интернет можете искористити у року од 30 дана од тренутка активације кода, саопштено је из м:тела.

Ову услугу је једноставно активирати, будући да то можете учинити путем портала Moj m:tel или путем истоимене апликације на свом паметном телефону. Уколико још немате, послужите се порталом Мој м:тел који ће вам омогућити, између осталог, брзи увид у ваше м:тел услуге, понудити нове и дати стање вашег рачуна. Како бисте користили овај портал, бесплатно преузмите апликацију на Google Play Store-у, App Store-у или Huawei AppGallery, а можете да је користите и путем одласка на адресу moj.mtel.ba.

Након што сте се пријавили и креирали налог за персонализовани портал Мој м:тел, кликните на линк Рачуни. Активирајте опцију електронског рачуна и примајте их путем мејла. Ова опција доступна је и на паметном телефону, гдје ћете након опције Рачуни, отворити линк Услуга Мој рачун, помоћу које активирате опцију да рачуне примате путем мејла.

Информације о начину активирања портала, услуге „Рачун на мејл“ и свих осталих услуга компаније м:тел, пронађите на www.mtel.ba или позовите број 0800 50 000. 

Коментари 0
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    22h 1m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    20h 15m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    18h 5m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    10h 30m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    21h 20m
    0