Ваш савршени мобилни асистент и на путовањима

17.07.2024. 13:00
0
ИЗВОР: katera.news

M:go апликација компаније м:тел осмишљена је да поједностави, олакша и омогући управљање вашим телекомуникационим услугама у сваком тренутку, било гдје да се налазите. Осим контроле трошкова и потрошње ваших мјесечних бонуса и мобилног нета у мрежи и у ромингу, ова м:тел-ова мобилна апликација, савршен је асистент током ваших путовања.

Једноставност коришћења је једна од главних карактеристика m:go апликације те је тако и плаћање паркинга у БиХ постало незамисливо без ове апликације. Услуга плаћања паркинга омогућена је и свим м:тел корисницима кад се налазе на територији Србије, те је у само неколико кликова могуће платити паркинг у готово свим градовима без размишљања о картицама, допунама и слању СМС-ова.

Поред тога, ту су и роминг тарифне опције за комуникацију у земљама широм свијета које можете активирати како бисте на свом путовању безбрижно користили мобилни интернет.

Путем м:го апликације можете активирати искључен број, а уколико имате додатно питање или вам је потребна асистенција, ту је увијек доступна комуникација са м:тел корисничким центром који ће вам веома брзо одговорити на свако ваше постављено питање и помоћи да без бриге управљате својим телекомуникационим услугама било гдје у свијету.

Зато уколико већ нисте, ову апликацију већ данас бесплатно преузмите путем  Google Play Store-aApp Store-a или Huawei AppGallery  и увјерите се зашто је м:го постао први избор сваког модерног путника.

Више о апликацији прочитајте на mtel.ba.  

Коментари 0
Повезане вијести
Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног
Јелена Триван, нови амбасадор Даун синдром центра Јелена Триван, нови амбасадор Даун синдром центра
Уз Претплата тарифе добијате и до три пута више нета Уз Претплата тарифе добијате и до три пута више нета
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 12m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 35m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 8m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 5m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 56m
    0