Ватрогасци из Источног Сарајева потресном поруком опростили се од младог колеге

15.07.2024. 10:21
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Никола Вељић (24), који је погинуо у саобраћајној несрећи код Пала, радио је као ватрогасац у Ватрогасној јединици Источно Сарајево, а од њега су се потресном поруком опростиле његове колеге.

- Веља наш, са великом тугом и невјерицом смо примили вијест о твом прераном одласку. Драги наш колега, пријатељу и брате, нека ти је вјечан спомен. Бог нека ти душу прости и подари рајско насеље - навели су из Ватрогасне јединице Источно Сарајево.

Из Ватрогасне јединице Источно Сарајево су за "Независне новине" потврдили да су у моменту удеса са Вељићем била још двојица ватрогасаца, од чега је један тешко повријеђен.

Из полиције су навели да се несрећа догодила на путу Сумбуловац - Подроманија, у мјесту Подкрајеви, општина Пале, јуче око 3.30, када је слетио голф којим је управљао Н.В.

- Н.В. је погинуо, док је А.К., сувозач у возилу, задобио тешке повреде, опасне по живот - рекли су из Полицијске управе Источно Сарајево.


 

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисан роман "Ораховац рововима омеђен" Борислава Косановића Промовисан роман "Ораховац рововима омеђен" Борислава Косановића
Славија против Рудара и традиције Славија против Рудара и традиције
„Дани Србије у Српској“: Пројекције четири филма од 22. октобра у Источном Новом Сарајеву „Дани Србије у Српској“: Пројекције четири филма од 22. октобра у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    18h 40m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    18h 42m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    14h 54m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    17h 45m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    17h 39m
    0