Vatrogasci iz Istočnog Sarajeva potresnom porukom oprostili se od mladog kolege

15.07.2024. 10:21
0
IZVOR: nezavisne.com

Nikola Veljić (24), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Pala, radio je kao vatrogasac u Vatrogasnoj jedinici Istočno Sarajevo, a od njega su se potresnom porukom oprostile njegove kolege.

- Velja naš, sa velikom tugom i nevjericom smo primili vijest o tvom preranom odlasku. Dragi naš kolega, prijatelju i brate, neka ti je vječan spomen. Bog neka ti dušu prosti i podari rajsko naselje - naveli su iz Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo.

Iz Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo su za "Nezavisne novine" potvrdili da su u momentu udesa sa Veljićem bila još dvojica vatrogasaca, od čega je jedan teško povrijeđen.

Iz policije su naveli da se nesreća dogodila na putu Sumbulovac - Podromanija, u mjestu Podkrajevi, opština Pale, juče oko 3.30, kada je sletio golf kojim je upravljao N.V.

- N.V. je poginuo, dok je A.K., suvozač u vozilu, zadobio teške povrede, opasne po život - rekli su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


 

Komentari 0
Povezane vijesti
Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara
Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 0m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 23m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    9h 56m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    12h 53m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 44m
    0