Вечерас концерт Кербера на Студентском тргу у Палама

27.08.2021. 10:31
0
ИЗВОР: Катера

Легендарна нишка рок-група "Кербер" одржаће вечерас концерт на Палама, у оквиру Госпојинских свечаности, поводом обиљежавања Дана и крсне славе општине Пале, са почетком у 20.30 часова.

Концерт ће бити одржан испред Храма Сабора Светог архангела Гаврила, на Студентском тргу, а паљанска публика ће моћи да се присјети легендарних хитова нишке рок-групе попут "Ратне игре", "Боље да сам друге љубио", "На раскршћу" и многе друге.

Кербер ове године обиљежава 40 година рада и постојања, те су тим поводом објавили и сингл "Бестрага све", а за нову пјесму снимљен је и спот.

Подсјећамо, синоћ је на Студентском тргу одржан концерт три рок групе попут "Битанга и принчеви", "Стар бриџ" и "IQV EKV tribute".

У склопу музичког дијела Госпојинских свечаности, током ова два дана, 26. и 27. августа, одржава се и Фестивал рокенрола и занатског пива "Бирократа 2021".

На овогодишњем фестивалу учествоваће десет излагача из области занатског пиварства, а посјетиоци ће имати прилику да пробају пива "Горштака" и "MCB" из Бањалуке, "Лауфера" из Брчког, "84 олимпикс" из Сарајева, "Пи"-а и "Брка" са Илиџе, "Олдбриџа" из Мостара, "Фабрике" са Рисна, "Мајстора за пиво" из Источног Новог Сарајева и наравно, домаћина "Бирократе" из Пала.

Штандови за пиво су постављени на тргу испред зграде Економског факултета.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Око 300 малишана у дефилеу поводом Дана планете земље Пале: Око 300 малишана у дефилеу поводом Дана планете земље
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    4h 8m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    21h 51m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    16h 8m
    5
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    23h 6m
    0
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    23h 42m
    0