Вечерас трећи бизнис форум у Источној Илиџи

15.12.2023. 12:36
0
ИЗВОР: katera.news

Након успјешно одржана два бизнис форума, Општина Источна Илиџа је спознала да пословна заједница треба овакве догађаје.

Стога ће трећи по реду бизнис форум „Источна Илиџа 2023“, под слоганом „Код куће је најљепше!“, бити одржан вечерас у 18.00 часова у Комплексу „Источник“ – ресторан Кула и окупиће око 100 привредних субјеката.

Поред Општине Источна Илиџа у организацију су се укључили и УСАИД организација и пројекат „Дијаспора инвест“ као и Привредна комора Републике Српске.

Тема овогодишњег бизнис-форума је "Потенцијал општине Источна Илиџа као локалне заједнице са повољним пословним окружењем и повезивање са иностраним тржиштем кроз улагања из дијаспоре".

На форуму ће говорити Маринко Божовић, начелник Општина Источна Илиџа, Милан Миличевић, начелник општине Теслић,Оливера Радић, Привредна комора Републике Српске, Мерима Авдагић, УСАИД "Diaspora Invest", Миљан Зиројевић, фирма "Лимекс", Арон Хамилтон, фирма "Алутренд".

Поред панел-дискусије, учесници ће имати прилику да саслушају презентацију о пројектима и додјели бесповратних средстава, причу о младим иноваторима те да кроз Б2Б разговоре размијене своја искуства.

Коментари 0
Повезане вијести
У ОШ „Петар Петровић Његош“ обиљежен Дан српског јединства (ФОТО) У ОШ „Петар Петровић Његош“ обиљежен Дан српског јединства (ФОТО)
Топоним српског страдања - Јасеновац (ФОТО) Топоним српског страдања - Јасеновац (ФОТО)
Данас округли сто под називом “Вјера, слобода, умјетност и страдање у 20. вијеку” у Источној Илиџи Данас округли сто под називом “Вјера, слобода, умјетност и страдање у 20. вијеку” у Источн...
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 58m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 40m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 8m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 29m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 38m
    0