Велика побједа Борца на „Кошеву“

17.04.2021. 21:37
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Фудбалери Борца савладали су вечерас на Олимпијском стадиону „Асим Ферхатовић Хасе – Кошево“ екипу Сарајева резултатом 2:0 и уписали пету везану побједу.

Играч одлуке у дерби утакмици 26. кола М:тел Премијер лиге Босне и Херцеговине са два постигнута поготка био је Горан Закарић.

Бањалучани су повели у 34. минути. Прво је Стојан Врањеш убацио лопту за Елвиса Механовића чији шут је одбранио Владан Ковачевић, али је у другом покушају Горан Закарић лопту послао у празну мрежу за 1:0.

Наде актуелних шампиона Премије лиге БиХ да евентуално могу до бода вечерас Горан Закарић је угасио у 71. минути. Искусни фудбалер одлично је избјегао свог чувара и сјајним шутом по други пут матирао Владана Ковачевића.

Био је ово тек четврти пораз Сарајева овог прољећа и прва утакмица лидера на табели у овој календарској години у којој је постигнуто више од једног гола.

Уједно ово је прва побједа Борца на „Кошеву“ након шест сезона. Занимљиво да је тада Борац славио у Купу БиХ предвођен са клупе управо Винком Мариновићем актуелним шефом стручног штаба „бордо тима“.

Сарајево након 26. одиграних кола има 52 бодова, док се другопласирани Борац додатно примакао сада на свега два бода заостатка.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 57m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    15h 11m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    13h 1m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    16h 16m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    5h 26m
    0