Велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену 10. маја у Источном Сарајеву

24.04.2023. 17:09
0
ИЗВОР: katera.news

Велики хуманитарни концерт за Милоша Божовића и Магдалену Влашки одржаће се 10. маја у дворани на Тргу „Србија“ од 19 часова.

Концерт, који је првенствено требало да се одржи 12. априла, организује Општинска организација Црвеног крста Источна Илиџа, а оригиналном списку извођача придружио се и Саво Радовић.

Тако ће публика имати прилику да чује Гоци бенд, Миљана Миљанића и Саву Радовића, а сав приход од продатих улазница иде за лијечење наших суграђана.

Карте, по цијени од 10 КМ, могу се купити у просторијама Општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа, у Улици Иве Андрића 17 Б.

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан величанствени концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ (ФОТО) Одржан величанствени концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ (ФОТО)
Вечерас хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ Вечерас хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“
Сутра Међународни „Источно Сарајево фолк-фест 2024“ у Источној Илиџи Сутра Међународни „Источно Сарајево фолк-фест 2024“ у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    15h 26m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    13h 40m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    11h 30m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    14h 45m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    9h 28m
    0