ВиК: Размјена искустава на тему "Управљање неприходованом водом"

01.07.2020. 10:39
0
ИЗВОР: Катера

КП „Водовод и канализација“ а.д. Источно Сарајево јуче, 30. 6. 2020. године, огранизовало је радионицу на којој су размјењена искуства о теми „Управљање неприходованом водом“. 

У оквиру пројекта „Регионална мрежа за развој капацитета (РЦДН) за услуге водоснабдијевања и одводње и пречишћавања отпадних вода у области водоснабдијевања и одводњи“ одржан је састанак водоводних предузећа из Републике Српске, а с циљем размјене искустава везаних за губитке на водоводној мрежи.

Слика

Предузеће "Водовод и канализација" као домаћин и као водоводно предузеће које је у протеклом периоду набавило и поставило опрему за контролу губитака, презентовало је своја искуства и подијелило корисне информације осталим предузећима која су тек набавила или планирају набавку исте или сличне опреме, саопштено је из овог предузећа.

Сви присутни представници водоводних предузећа ставили су на располагање људство и знање како би кроз обуке и размјену мишљења пронашли најлакши и најбржи начин за контролу и смањење губитака на мрежи.  Такође, на састанку је истакнута и важност подршке на нивоу општине и града те подизања свијести о  важности водних услуга и функције коју обавља водоводно предузеће. Након тога, уприличен је обилазак филтерског постројења „Тилава“ - закључено је из КП "Водовод и канализација" Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    2h 40m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    22h 49m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    23h 54m
    4
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 24m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    17h 37m
    0