Вироза „покосила“ свлачионицу Фамоса

21.08.2024. 17:47
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића су потпуно ван тренажног ритма у овој седмици. Након велике побједе против Рудара, која је донијела велику дозу самопоуздања екипи ту добијену енергију нису могли да пренесу на тренинг, јер је пола тима "испало" из погона.

Вироза, на коју су се жалили и многи други клубови у БиХ током претходног периода дошла је и у свлачионицу Фамоса и "приковала" бројне фудбалере за кревет, тако да се у претходна три дана није могло радити како је планирано.

- Послије утакмице са Рударом доста играча се пожалило на вирозу, и нажалост то нас држи цијеле седмице. Више од половине играча има грипу и нисмо у могућности ни одрадити тренинге како треба. Очекује нас врло важна утакмица, али због поменутих околности, заиста не знам у каквом саставу и да ли ћемо уопште имати довољан број играча. Надам се да ћемо пронаћи неко рјешење, јер су то ствари на које ми не можемо утицати. Надам се да ћемо пронаћи рјешење за ову ситуацију – рекао је за sportdc.net помоћни тренер Зоран Кокот, који је у одсуству Дарка Војводића са тренинга из истог разлога водио тренинге ове седмице.

Фамос ће до утакмице са Звијездом 09 покушати оспособити барем дио играчког кадра како би се могли појавити на утакмици у Угљевику и достојно представити клуб.

Коментари 0
Повезане вијести
Делије се опростиле од Боре Ђорђевића (ВИДЕО) Делије се опростиле од Боре Ђорђевића (ВИДЕО)
Градски дерби припао Славији Градски дерби припао Славији
Сутра градски дерби „Славијe“ и „Фамоса“ Сутра градски дерби „Славијe“ и „Фамоса“
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 0m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 42m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 10m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 31m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 40m
    0