Viroza „pokosila“ svlačionicu Famosa

21.08.2024. 17:47
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića su potpuno van trenažnog ritma u ovoj sedmici. Nakon velike pobjede protiv Rudara, koja je donijela veliku dozu samopouzdanja ekipi tu dobijenu energiju nisu mogli da prenesu na trening, jer je pola tima "ispalo" iz pogona.

Viroza, na koju su se žalili i mnogi drugi klubovi u BiH tokom prethodnog perioda došla je i u svlačionicu Famosa i "prikovala" brojne fudbalere za krevet, tako da se u prethodna tri dana nije moglo raditi kako je planirano.

- Poslije utakmice sa Rudarom dosta igrača se požalilo na virozu, i nažalost to nas drži cijele sedmice. Više od polovine igrača ima gripu i nismo u mogućnosti ni odraditi treninge kako treba. Očekuje nas vrlo važna utakmica, ali zbog pomenutih okolnosti, zaista ne znam u kakvom sastavu i da li ćemo uopšte imati dovoljan broj igrača. Nadam se da ćemo pronaći neko rješenje, jer su to stvari na koje mi ne možemo uticati. Nadam se da ćemo pronaći rješenje za ovu situaciju – rekao je za sportdc.net pomoćni trener Zoran Kokot, koji je u odsustvu Darka Vojvodića sa treninga iz istog razloga vodio treninge ove sedmice.

Famos će do utakmice sa Zvijezdom 09 pokušati osposobiti barem dio igračkog kadra kako bi se mogli pojaviti na utakmici u Ugljeviku i dostojno predstaviti klub.

Komentari 0
Povezane vijesti
Delije se oprostile od Bore Đorđevića (VIDEO) Delije se oprostile od Bore Đorđevića (VIDEO)
Gradski derbi pripao Slaviji Gradski derbi pripao Slaviji
Sutra gradski derbi „Slavije“ i „Famosa“ Sutra gradski derbi „Slavije“ i „Famosa“
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 9m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 51m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 19m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 40m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 49m
    0