Више од 300 малишана у Палама указало на дјечија права и обавезе (ФОТО)

03.10.2023. 14:22
0
ИЗВОР: srna.rs

Више од 300 малишана узраста од три до шест година данас је, у оквиру "Шеширијаде", организоване поводом Недјеље дјетета, продефиловало улицама Пала носећи креативне шешире и слогане са дјечијим правима и обавезама.

Слика

У "Шеширијади" су учествовала дјеца из вртића "Бубамара", "Цврчак", "Бамби", као и из Језичко-едукативног центра "Биг-бен".

Организатор манифестације је Дјечији центар "Бубамара", а директор Вања Југовић истакла је да пети пут организују "Шеширијаду" са које шаљу слику о Палама као граду младости.

Слика

Југовићева је истакла да је ова манифестација прилика да се дјеца друже и шире љубав и другарство, те да се у вртићу труде да и кроз овакве манифестације повежу породицу, дјецу и вртић, у најбољем интересу психо-физичког развоја најмлађих.

- Партнерство са породицом представља нешто што сваком вртићу значи, јер без породице не би могли да функционишу - изјавила је Југовићева новинарима.

Слика

Директор Предшколске установе "Цврчак" Ивана Савић рекла је да је у "Шеширијади" учествовало 60 малишана из двије узрасне категорије те установе, те да је на најбољи могући начин представљена јесен на Палама.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    19h 5m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 38m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    19h 15m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 44m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 42m
    0