Više od 300 mališana u Palama ukazalo na dječija prava i obaveze (FOTO)

03.10.2023. 14:22
0
IZVOR: srna.rs

Više od 300 mališana uzrasta od tri do šest godina danas je, u okviru "Šeširijade", organizovane povodom Nedjelje djeteta, prodefilovalo ulicama Pala noseći kreativne šešire i slogane sa dječijim pravima i obavezama.

Slika

U "Šeširijadi" su učestvovala djeca iz vrtića "Bubamara", "Cvrčak", "Bambi", kao i iz Jezičko-edukativnog centra "Big-ben".

Organizator manifestacije je Dječiji centar "Bubamara", a direktor Vanja Jugović istakla je da peti put organizuju "Šeširijadu" sa koje šalju sliku o Palama kao gradu mladosti.

Slika

Jugovićeva je istakla da je ova manifestacija prilika da se djeca druže i šire ljubav i drugarstvo, te da se u vrtiću trude da i kroz ovakve manifestacije povežu porodicu, djecu i vrtić, u najboljem interesu psiho-fizičkog razvoja najmlađih.

- Partnerstvo sa porodicom predstavlja nešto što svakom vrtiću znači, jer bez porodice ne bi mogli da funkcionišu - izjavila je Jugovićeva novinarima.

Slika

Direktor Predškolske ustanove "Cvrčak" Ivana Savić rekla je da je u "Šeširijadi" učestvovalo 60 mališana iz dvije uzrasne kategorije te ustanove, te da je na najbolji mogući način predstavljena jesen na Palama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Večeras dječije muzičko takmičenje "Ritam Evrope" u Palama Večeras dječije muzičko takmičenje "Ritam Evrope" u Palama
U sudaru učestvovala četiri vozila, zaustavljen saobraćaj U sudaru učestvovala četiri vozila, zaustavljen saobraćaj
Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
Najčitanije
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    18h 8m
    0
  • Domaći posni brusketi
    18h 41m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    13h 59m
    4
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    16h 7m
    0
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    12h 20m
    1