Више села на подручју Хан Пијеска и даље без струје

07.02.2020. 10:07
0
ИЗВОР: Srna

Више села на подручју општине Хан Пијесак и даље нема електричну енергију, а у току је чишћење путева до појединих удаљених села, гдје су сњежни наноси већи од једног метра.

Шеф општинске Службе за чишћење и одржавање путева Зора Гашевић рекла је Срни да струју немају села Кусаче, Боровине, Јеловци, Криваче, Поџепље, Гођење, Стоборани, Брложник, ДЖимрије, Нерићи, Подкозловача, Пјеновац, Равањско, Невачка, Капе и Рубинићи.

Она је навела да машине од снијега чисте путеве у селима Џимрије, Капе, Невачка, Подкозловача и Рубинићи. Предузеће “Романијапутеви” са сједиштем на Сокоцу од јутрос је ангажовано на чишћењу регионалног пута Хан Пијесак-Гођење-Жепа.

Центар општине има струју и воду.

Коментари 0
Повезане вијести
У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе
Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску
Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО) Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    11h 2m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    11h 19m
    2
  • У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево
    5h 59m
    3
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    11h 55m
    5
  • Ненад Маринковић студент генерације са просјеком 10,00
    10h 24m
    0