Više sela na području Han Pijeska i dalje bez struje

07.02.2020. 10:07
0
IZVOR: Srna

Više sela na području opštine Han Pijesak i dalje nema električnu energiju, a u toku je čišćenje puteva do pojedinih udaljenih sela, gdje su snježni nanosi veći od jednog metra.

Šef opštinske Službe za čišćenje i održavanje puteva Zora Gašević rekla je Srni da struju nemaju sela Kusače, Borovine, Jelovci, Krivače, Podžeplje, Gođenje, Stoborani, Brložnik, DŽimrije, Nerići, Podkozlovača, Pjenovac, Ravanjsko, Nevačka, Kape i Rubinići.

Ona je navela da mašine od snijega čiste puteve u selima Džimrije, Kape, Nevačka, Podkozlovača i Rubinići. Preduzeće “Romanijaputevi” sa sjedištem na Sokocu od jutros je angažovano na čišćenju regionalnog puta Han Pijesak-Gođenje-Žepa.

Centar opštine ima struju i vodu.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku
Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO) Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO)
Najčitanije
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    20h 10m
    0
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    16h 7m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    22h 14m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    19h 28m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    18h 26m
    0