Вјеридба на ферати на Црвеним стијенама

27.07.2021. 14:15
0
ИЗВОР: Катера

Да је ферата "Соколов пут" на Црвеним стијенама, једном од врхова Романије, постала права атракција свједочи чињеница да је јутрос оком камере забиљежена и прва вјеридба.

Планинар, љубитељ планинарења Далибор одлучио је да запроси своју дјевојку Сњежану на висећем мосту на ферати, те приреди својој девојци изненађење на мјесту гдје се сигурно није надала да ће је запросити.

Наравно, Сњежана је рекла ДА!

Прослава вјеридбе уприличена је на врху Црвене стијене уз чашу шампањца, а редакција портала Катера честита овим младим људима и жели им све најљепше у заједничком животу.

Подсјећамо, виа ферата "Соколов пут" је туристички садржај веома интересантан и привлачан љубитељима адреналина и планинарења, не само из земље и региона, него читаве Европе и свијета.

Овај садржај је власништво Туристичке организације "Јахорина" - град Источно Сарајево и дио је пројекта Enjoy Sarajevo-Romanija region који финансирају Европска унија и Савезна Република Њемачка.

Коментари 0
Повезане вијести
Ратна стаза Зековића с Романије Ратна стаза Зековића с Романије
Фотографа Владимира Тадића прославиле муње, козе и Романија (ФОТО) Фотографа Владимира Тадића прославиле муње, козе и Романија (ФОТО)
У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    5h 12m
    3
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    7h 1m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    1h 30m
    12
  • Како је некад изгледао час физичког (ФОТО)
    6h 5m
    0
  • Паљани прваци Балкана у џију-џицуу
    18h 4m
    0