Влада означила Јахорину као један од највећих приоритета Српске

25.02.2021. 20:10
9
ИЗВОР: СРНА

Развој туристичких потенцијала Јахорине остаје један од највећих приоритета Владе Републике Српске, закључено је на данашњем састанку руководства Републике Српске са представницима Олимпијског центра "Јахорина" и града Источно Сарајево.

На састанку, одржаном у сједишту Владе Републике Српске у Источном Сарајеву, договорени су конкретни кораци на рјешавању отворених питања између Олимпијског центра "Јахорина" и локалних заједница у саставу града Источно Сарајево, које, како је закључено, имају заједнички интерес за унапређење туризма на овој најзначајнијој туристичкој дестинацији.

Олимпијски центар, као генератор туризма на Јахорини, и општине из састава Источног Сарајева остају партнери на путу даљег развоја ове олимписјке планине.

Влада Републике Српске наставиће и у будуће да развија туризам на Јахорини, при чему неће бити занемарени интереси и општина из састава Источног Сарајева, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе за јавношћу.

Састанку у Источном Сарајеву, који је организовао предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, присуствовали су министар финансија Зора Видовић, министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић и министар трговине и туризма Сузана Гашић,

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик, савјетник српског члана Предсједништва БиХ Емир Кустурица, представницима Олимпијског центра "Јахорина", градоначелник Источног Сарајева Лјубиша Ћосић, начелник општине Пале Бошко Југовић, предсједник Скупштине општине Пале Дамјан Шкипина, начелник општине Трново Драгомир Гаговић,као и директор РУГИП-а Босиљка Предраговић и правобранилац Републике Српске Милимир Говедарицa.

Коментари 9
  • Generic placeholder image
    Lepa 28.02.2021. 12:30
    Meni ovo liči na disciplinovanje
  • Generic placeholder image
    Zoka 26.02.2021. 13:28
    Još jedna prevara
  • Generic placeholder image
    Hej 26.02.2021. 12:01
    Samo jedan čovjek bez maske. On je iznad svih.
  • Generic placeholder image
    Cober 26.02.2021. 08:59
    Tresla se gora rodio se miš
  • Generic placeholder image
    Paljanin 26.02.2021. 08:06
    Šuplja priča da narod ćuti jedan period dok ne vidi da ništa nema konkretno za lokalnu zajednicu, a od rođenja smo vezani za planinu i opet nećemo moći ni blizu s našim standardom.
  • Generic placeholder image
    Анонимно 26.02.2021. 08:02
    Šupla priča da narod ćuti čekajući jedan period dok ne vidi da opet ništa konkretno za lokalnu zajednicu, a od rođenja smo vezani za planinu i opet nećemo moći ni blizu s našim standardom.
  • Generic placeholder image
    Чико тамо неки 26.02.2021. 07:56
    И, као што сам већ написао а Катера није хтјела да објави, паљански политичари, а који су сами довели до ове ситуације, могу само још мало да се копрцају они се више низашта не питају, а знају да народ види како су продали и давних дана издали Јахорину.
  • Generic placeholder image
    Pale 26.02.2021. 00:54
    Vlada RS pomaže u svemu OC, od toga da se lako zaduže, da lako potroše , da lako prodaju imovinu.
    Udubite se malo u finansijske izvještaje i izvještaje nezavisnog revizora. Sve je tu jasno, ko hoće da vidi.
  • Generic placeholder image
    Haj 25.02.2021. 20:38
    Nista konkretno, cemu sastanak,valjda je trebalo reci konkretno sta i kako dalje?
    Samo politicke igre.
Повезане вијести
Договорено да ЈКП „Свети Марко“ врши наплату за одржавање Градског гробља „Црквице“ Договорено да ЈКП „Свети Марко“ врши наплату за одржавање Градског гробља „Црквице“
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    23h 49m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    21h 51m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    19h 52m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    20h 44m
    1
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    14h 19m
    1