Владимир Дрињак: Имамо велике планове

11.07.2023. 13:30
0
ИЗВОР: sportdc.net

Омладински погон Фамоса из Војковића одржао је данас састанак на којем је донесена стратегија развоја овог сегмента клуба у наредном периоду.

Након одласка са клупе сениорског тима, Владимир Дрињак је именован за координатора омладинског погона, а од ове паузе је и право засукао рукаве и кренуо у посао.

- Договорили смо на састанку план и стратегију развоја омладинског погона клуба за наредни период. Већ ове године укључујемо се поново у Омладинску лигу БиХ, што је огроман напредак и од великог значаја за нашу екипу. Ту ћемо покушати да оформимо једну окосницу екпие и циљ нам је да у сезони 2024/25 нападнемо пласман у Премијер лигу БиХ за јуниоре. Имамо још доста неких планова или идеја које ћемо покушати да имплементирамо у наредном периоду. Омладински погон клуба биљежи раст у посљедњих неколико година и желимо да наставимо у том тренду - рекао је Владимир Дрињак за sportdc.net.

У омладинском погону клуба доћи ће до мањих помјерања. Јуниорску селекцију ће водити Владимир Дрињак и Предраг Копривица, а Зоран Кокот наставља са својом селекцијом која је из пионира прешла у кадете, док ће његово мјесто заузети Огњен Милинковић. Фамос је у потрази и за још једним тренером у омладинским селекцијама, а могуће је да то мјесто попуни и једно добро познато лице бх. фудбала.

Коментари 0
Повезане вијести
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема
Најчитаније
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    21h 39m
    1
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    17h 34m
    6
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    14h 4m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    2h 15m
    0
  • Лов газда са Јадрана не престаје
    13h 13m
    1