Vladimir Drinjak: Imamo velike planove

11.07.2023. 13:30
0
IZVOR: sportdc.net

Omladinski pogon Famosa iz Vojkovića održao je danas sastanak na kojem je donesena strategija razvoja ovog segmenta kluba u narednom periodu.

Nakon odlaska sa klupe seniorskog tima, Vladimir Drinjak je imenovan za koordinatora omladinskog pogona, a od ove pauze je i pravo zasukao rukave i krenuo u posao.

- Dogovorili smo na sastanku plan i strategiju razvoja omladinskog pogona kluba za naredni period. Već ove godine uključujemo se ponovo u Omladinsku ligu BiH, što je ogroman napredak i od velikog značaja za našu ekipu. Tu ćemo pokušati da oformimo jednu okosnicu ekpie i cilj nam je da u sezoni 2024/25 napadnemo plasman u Premijer ligu BiH za juniore. Imamo još dosta nekih planova ili ideja koje ćemo pokušati da implementiramo u narednom periodu. Omladinski pogon kluba bilježi rast u posljednjih nekoliko godina i želimo da nastavimo u tom trendu - rekao je Vladimir Drinjak za sportdc.net.

U omladinskom pogonu kluba doći će do manjih pomjeranja. Juniorsku selekciju će voditi Vladimir Drinjak i Predrag Koprivica, a Zoran Kokot nastavlja sa svojom selekcijom koja je iz pionira prešla u kadete, dok će njegovo mjesto zauzeti Ognjen Milinković. Famos je u potrazi i za još jednim trenerom u omladinskim selekcijama, a moguće je da to mjesto popuni i jedno dobro poznato lice bh. fudbala.

Komentari 0
Povezane vijesti
Remi Famosa i Alfa Modriče Remi Famosa i Alfa Modriče
U „Famosu“ žele maksimalan učinak do kraja: Sačuvati primat domaćeg terena U „Famosu“ žele maksimalan učinak do kraja: Sačuvati primat domaćeg terena
Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    21h 36m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    7h 9m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    21h 46m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    7h 15m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    7h 13m
    0