Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни

22.04.2024. 17:44
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса су у дербију 26. кола м:тел Прве лиге Републике Српске ремизирали са Радником из Бијељине у Војковићима 0:0.

У једној борбеној, тактички зрелој утакмици, без неких превеликих прилика на обје стране, јер су са тактичке стране обје одрадиле одрадиле врхунски посао, Фамос је остао непоражен на домећем терену, а Радник непоражен у читавој сезони.

- Мислим да је утакмица била изванредна, прави дерби. Играли смо против најбоље екипе у лиги, показали смо да наш пласман на табели није случајан. Одиграли смо одличну утакмицу и мислим да је реми најреалнији резултат. Раднику желимо пуно среће у Премијер лиги, а ми се окрећемо већ наредном дуелу против Љубића у сриједу - рекао је Дарко Војводић, преноси „sportdc.net“.

Војводић је најавио да ће преостали дио сезоне Фамос дати шансу неким играчима који нису играли превише у досадашњем дијелу сезоне.

- Ми смо наше циљеве и планове одавно остварили. Вријеме је да дамо прилике и неким другим млађим играчима. Сада стварно није било простора, изашли смо у најбољем саставу, одиграли тактички једну јако захтјевну утакмицу.

Како Војводић каже, сви треба да буду у клубу поносни на ово што је урађено до сада, а до краја сезоне циљ је да се задржи мјесто у горњем дијелу табеле.

- Да вам кажем нешто, најважније је да задржимо пласман који смо рекли на почетку, до шестог мјеста, што ћемо, по свему судећи и остварити. Ово је заиста једна година на коју треба да будемо поносни и мислим да ће проћи још јако пуно година док Фамос поново буде играо овако како игра у овом моменту.

Фудбалери Фамоса ће у сриједу пут Прњавора, на гостовање код Љубића.

Коментари 0
Повезане вијести
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема
Камп „Црвене звезде“ стиже у Источно Сарајево Камп „Црвене звезде“ стиже у Источно Сарајево
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    12h 53m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 49m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    11h 53m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    8h 46m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    10h 43m
    0