Возач из БиХ под дејством кокаина возио без возачке дозволе

25.05.2024. 21:21
1
ИЗВОР: Dra.D.

Патрола саобраћајне полиције из Салцбурга зауставила је синоћ возача из Босне и Херцеговине (30) након што су примијетили да аутомобил не држи правац, тј. да возач нема контролу над возилом.

Међутим, одмах по заустављању у мјесту Цел ам Зе, полиција је примијетила да није аутомобил проблем, већ сам возач, који није имао ни возачку дозволу. Када је изашао из возила, схватили су да младић не влада собом, па су га тестирали и био је позитиван на кокаин и амфетамин.

Полиција је одмах реаговала, искључила га из саобраћаја и скинула му регистарске таблице и одузела саобраћајну дозволу јер није смио да настави пут. Против њега је поднесено више пријава.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Aaaa 26.05.2024. 08:54
  Da i policija u Lukavici radi svoj posao sigurno bi svaki dan 20-30 ovakvih hvatali, ovo sto se desava nije normalno, voze kao na trkama, parkiraju po ulici, ne pustaju pjesake na pjesackom...haos sta se desava... Ja se nadam da ce poceti kaznjavati ove bahate vozace sto terorisu nas gradjane po cesti...tacno me strah izaci prosetati sa djecom...preko dana i nekako, ali navece kao da djavo udje u vozace i kao da se takmice ko ce ludje voziti... Neki dan kraj manje zenska ostavi auto na pjesackom, policija hladno prodje pored nje...
Повезане вијести
Сутра црвено упозорење, температура до 40 степени Сутра црвено упозорење, температура до 40 степени
Прва сигурна кућа за LGBTIQ+ особе у БиХ нуди физичку и психичку сигурност Прва сигурна кућа за LGBTIQ+ особе у БиХ нуди физичку и психичку сигурност
Највеће запљене дроге у БиХ Највеће запљене дроге у БиХ
Најчитаније
 • Стабилизује се снабдијевање струјом, стигло и образложење зашто је дошло до нестанка
  8h 52m
  0
 • Пожар на далеководу на граници Црне Горе и БиХ: Потребни хеликоптери?
  8h 9m
  0
 • Стигло образложење зашто је дошло до нестанка струје
  6h 54m
  0
 • Мокро: Приликом претреса куће одузета пушка
  13h 44m
  0
 • Велики пожар на Илиџи: Гори зграда
  6h 13m
  0