Возач из БиХ под дејством кокаина возио без возачке дозволе

25.05.2024. 21:21
1
ИЗВОР: Dra.D.

Патрола саобраћајне полиције из Салцбурга зауставила је синоћ возача из Босне и Херцеговине (30) након што су примијетили да аутомобил не држи правац, тј. да возач нема контролу над возилом.

Међутим, одмах по заустављању у мјесту Цел ам Зе, полиција је примијетила да није аутомобил проблем, већ сам возач, који није имао ни возачку дозволу. Када је изашао из возила, схватили су да младић не влада собом, па су га тестирали и био је позитиван на кокаин и амфетамин.

Полиција је одмах реаговала, искључила га из саобраћаја и скинула му регистарске таблице и одузела саобраћајну дозволу јер није смио да настави пут. Против њега је поднесено више пријава.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Aaaa 26.05.2024. 08:54
    Da i policija u Lukavici radi svoj posao sigurno bi svaki dan 20-30 ovakvih hvatali, ovo sto se desava nije normalno, voze kao na trkama, parkiraju po ulici, ne pustaju pjesake na pjesackom...haos sta se desava... Ja se nadam da ce poceti kaznjavati ove bahate vozace sto terorisu nas gradjane po cesti...tacno me strah izaci prosetati sa djecom...preko dana i nekako, ali navece kao da djavo udje u vozace i kao da se takmice ko ce ludje voziti... Neki dan kraj manje zenska ostavi auto na pjesackom, policija hladno prodje pored nje...
Повезане вијести
Шта открива најновија листа најмоћнијих пасоша у свијету - гдје је БиХ? Шта открива најновија листа најмоћнијих пасоша у свијету - гдје је БиХ?
БиХ земља са највише регистрованих кладионица у Eвропи БиХ земља са највише регистрованих кладионица у Eвропи
Прво крштење у новоосвештаном храму у Награђу код Дрвара Прво крштење у новоосвештаном храму у Награђу код Дрвара
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 9m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 8m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 44m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 5m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 48m
    9