Vozač iz BiH pod dejstvom kokaina vozio bez vozačke dozvole

25.05.2024. 21:21
1
IZVOR: Dra.D.

Patrola saobraćajne policije iz Salcburga zaustavila je sinoć vozača iz Bosne i Hercegovine (30) nakon što su primijetili da automobil ne drži pravac, tj. da vozač nema kontrolu nad vozilom.

Međutim, odmah po zaustavljanju u mjestu Cel am Ze, policija je primijetila da nije automobil problem, već sam vozač, koji nije imao ni vozačku dozvolu. Kada je izašao iz vozila, shvatili su da mladić ne vlada sobom, pa su ga testirali i bio je pozitivan na kokain i amfetamin.

Policija je odmah reagovala, isključila ga iz saobraćaja i skinula mu registarske tablice i oduzela saobraćajnu dozvolu jer nije smio da nastavi put. Protiv njega je podneseno više prijava.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Aaaa 26.05.2024. 08:54
    Da i policija u Lukavici radi svoj posao sigurno bi svaki dan 20-30 ovakvih hvatali, ovo sto se desava nije normalno, voze kao na trkama, parkiraju po ulici, ne pustaju pjesake na pjesackom...haos sta se desava... Ja se nadam da ce poceti kaznjavati ove bahate vozace sto terorisu nas gradjane po cesti...tacno me strah izaci prosetati sa djecom...preko dana i nekako, ali navece kao da djavo udje u vozace i kao da se takmice ko ce ludje voziti... Neki dan kraj manje zenska ostavi auto na pjesackom, policija hladno prodje pored nje...
Povezane vijesti
Šta otkriva najnovija lista najmoćnijih pasoša u svijetu - gdje je BiH? Šta otkriva najnovija lista najmoćnijih pasoša u svijetu - gdje je BiH?
BiH zemlja sa najviše registrovanih kladionica u Evropi BiH zemlja sa najviše registrovanih kladionica u Evropi
Prvo krštenje u novoosveštanom hramu u Nagrađu kod Drvara Prvo krštenje u novoosveštanom hramu u Nagrađu kod Drvara
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    14h 51m
    5
  • Svirepo ubistvo srpskog dječaka Slobodana Stojanovića
    38m
    6
  • Zemljotres u BiH
    16h 26m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    23h 47m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    18h 30m
    10