Возачи опрез: Вози се по мокрим и клизавим коловозима

24.09.2019. 08:27
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа није било рођених беба. На болничко лијечење примљена су 32 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

У Републици Српској и Федерацији БиХ вози се по мокрим и клизавим коловозима, док у котлинама, дуж ријека и у вишим предјелима магла и ниска облачност смањују видљивост и прегледност путева.
На дионицама у усјецима и поред камених косина из Ауто-мото савеза Републике Српске скрећу пажњу на могуће одроне земље и камења на коловоз, а возачима савјетују опрезну вожњу прилагођену условима на путу. 

Због изградње мале-хидроелектране Крупац на ријеци Жељезници једном траком наизмјенично саобраћа се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново. 

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати претежно облачно вријеме, у Херцеговини сунчано уз малу до умјерену облачност.

Дио пријеподнева са повременом и слабом кишом. На југоистоку Херцеговине послије подне је могућ локални пљусак. Вјетар слаб у Босни западни и сјеверозопадни, а у Херцеговини југозападни.

Дневне температуре од 13 до 19, на југу од 20 до 26 степени

У
Источном Сарајеву претежно облачно вријеме. Током пријеподнева са повременом и слабом кишом. Дневна температура око 17 степени Целзијусових. 

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Град и јутрос богатији за дјевојчицу Град и јутрос богатији за дјевојчицу
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 36m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 9m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 35m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 48m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 17m
    3